Чому Шмигаль не хоче проїхатись електричкою

13 червня 2020, 14:14
Власник сторінки
0
167
Чому Шмигаль не хоче проїхатись електричкою

Карантинні заходи для розповсюдження коронавірусу

#InfoMaidan
Київська приміська електричка. Таких три вранці і три ввечері. Чим менше транспорту, тим більше в нього набивається людей. Ця електричка приходить в Київ о 9:45. Тобто нею люди на роботу не їздять. А попередні забиті вщент.

В електричках хто в масці, хто без. Щоб обробляли вагони дезинфікуючим розчином - такого немає, вони відверто брудні.

Хтось там каже про збільшення кількості захворюваних на коронавірус в країні - а давайте пошукаємо тих, хто створює для цього сприятливі умови. Цей карантин з самого початку був #черезсраку і далі продовжується те саме.

Казав таке про маршрутки і повторюся про електрички - треба посадити в них Зеленського, Шмигаля та Степанова і щоб вони проїхалися ранковою робочою. Але ж вони не поїдуть - кортежем зручніше.
#ДумайтеСамостійно

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: вирусы,Киев,Вирус,блоггер,блог,пассажиры,блоги,пассажирские перевозки,Блогосфера,электричка,микроблоггинг,карантин,марлевые маски,маски,пассажир,блогер,блоггеры,видеоблог,ограничение,Корона,Київ,киевская городская электричка,кольцевая электричка,пассажиропоток,Коронавирус,блогери,новое в блогах,политики в блогах,фейковый блог,блог личности,видео блог,коронавірус,Коронавирус в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.