Викрито злочинну групу під керівництвом начальника відділу поліції

05 червня 2020, 16:26
Власник сторінки
военный инженер
0
29
Викрито злочинну групу під керівництвом начальника відділу поліції

Начальник Павлоградського відділу поліції̈ в Дніпропетровській̆ області та його підлеглі роками штучно покращували результати службової діяльності шляхом катування і залякування підозрюваних.

Керівник відділу поліції разом з підлеглими вирішили штучно наростити показники оперативно-розшукової̈ діяльності. Для цього вони фальсифікували матеріали кримінальних проваджень.

Зловмисники залякували та катували підозрюваних для отримання «необхідних» показів, фабрикували штучні докази для подальшого виявлення та швидкого розслідування неіснуючих злочинів.

СБУ вилучила в поліцейських матеріали фальсифікованих кримінальних справ, засоби катування тощо. Правоохоронці затримали 7 учасників злочинної організації, зокрема начальника Павлоградського відділу поліції. Наразі встановлюють всіх учасників.

У Державному бюро розслідувань повідомили, що начальника та заступника Павлоградського відділу поліції̈ ГУ Нацполції в Дніпропетровській̆ області, начальника сектору цього ж відділу поліції та чотирьох оперативних працівників.

Усім затриманим повідомили про підозру у вчиненні ряду злочинів, зокрема тяжких.

Протягом 2019-2020 років правоохоронці, задля підвищення показників у роботі поліції, змушували громадян вчиняти злочини (крадіжки, збувати наркотичні засоби, зброю та ін.), здійснюючи психологічний тиск та насильство. За вчинення злочинів поліцейські надавали потерпілим гроші та наркотичні речовини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,поліція,фальсифікації,Дніпропетровська область,Павлоград,тортури
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.