СБУ попередила відчуження держмайна на 15. млн. гривень

22 травня 2020, 17:37
Власник сторінки
военный инженер
0
25
СБУ попередила відчуження держмайна на 15. млн. гривень

Не допущено незаконне відчуження майна підприємства стратегічно важливого значення, яке входить до сфери управління Державного агентства резерву.

Оперативники спецслужби встановили, що протиправну схему розробив приватний виконавець. Користуючись тим, що стосовно підприємства розпочато виконавче провадження за несплату деяких платежів, він планував реалізувати державний майновий комплекс на електронних торгах.

Керівництво Луцького держпідприємства, згідно із законодавством, яке не дозволяє відчуження подібних об’єктів, офіційно заблокувало торги. За відкликання листа зловмисник запропонував менеджменту держкомбінату 10 тисяч доларів США.

Правоохоронці затримали приватного виконавця у Києві під час передачі частини неправомірної вигоди у розмірі 5 тисяч американських доларів.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,корупція в Україні,Волинь,Луцьк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.