СБУ викрила незаконні автоперевезення з Донецька до Росії

06 травня 2020, 18:03
Власник сторінки
военный инженер
0
170

Автоперевізники із Сєвєродонецька зареєстрували бізнес на тимчасово окупованій території Донеччини і частину прибутку сплачували до так званого бюджету "ДНР" для фінансування тероризму.

Служба безпеки України викрила автоперевізників із Сєвєродонецька, які зареєстрували частину бізнесу на тимчасово окупованих територіях Донеччини і організували пасажирські автобусні перевезення до країни-агресора.

Встановлено, що протягом 2016-2020 років автобуси зловмисників здійснювали регулярні автоперевезення з Донецька через непідконтрольну ділянку кордону. Щодня з тимчасово окупованих територій до РФ та у зворотному напрямку відправлялось щонайменше 2 рейси. Пасажиропотік становив понад 1,5 тисячі пасажирів на місяць. Щомісячна виручка зловмисників складала від 1,5 до 3 мільйонів у гривневому еквіваленті. Частину прибутку організатори сплачували до так званого бюджету "ДНР" для фінансування терористичної діяльності незаконних збройних формувань.

Правоохоронці провели у Сєвєродонецьку 9 обшуків в офісних приміщеннях та за місцями проживання фігурантів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Донецкая область,тероризм,автобус,финансирование,ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.