Звіт про надходження благодійної допомоги Ріпкинській ЦРЛ

06 травня 2020, 16:40
Власник сторінки
0
28

Благодійна допомога лікарні

За повідомленням КНП "Ріпкинська центральна районна лікарня", з 13 по 17 квітня для захисту медичного персоналу закладу в разі надходження хворого з підозрою на COVID-19 у заклад надійшла благодійна допомога.
Благодійний фонд «Наш край» надав 30 непроникних багаторазових у використанні комбінезонів, 1000 масок, 10 окулярів, які щільно прилягають до обличчя, 250 пар рукавичок.
ФОП "Вертейко В.М." подрувала 2 маски захисні багаторазові, ТОВ "Чернігівська індустріальна молочна компанія" – респіратори "Дніпро-2К" – 200 шт., 10 шт. санітарних пакетів.
Захисне спорядження отримали інфекційне відділення, відділення інтенсивної терапії, неврологічне та терапевтичне, яке зараз приймає хворих із пневмоніями.
Ріпкинська районна державна адміністрація та КНП "Ріпкинська центральна районна лікарня" дякують благодійникам за допомогу лікарні. Захист медичних працівників збереже життя їм та пацієнтам.
Будьмо здорові!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: лікарні,благодійна допомога,Коронавирус в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.