Українці відверто про карантинні обмеження Проценко InfoMaidan

26 квітня 2020, 12:05
Власник сторінки
0
155
Українці відверто про карантинні обмеження Проценко InfoMaidan

Це вуличне опитування, де показані всі відповіді людей і нічого не вирізано

#InfoMaidan

Є різні думки щодо впроваджених карантинних обмежень. Хтось їх підтримує і каже, що треба ще жорсткіше, хтось не підтримує взагалі, а хтось частково. Також є люди, які щось додали б до того, що є та щось скасували б. Ми вийшли на вулицю і запитали у пересічних перехожих їхню думку з цього приводу. Показуємо вам всі відповіді, що були і нічого не вирізаємо з відео.


Дивіться також














Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в комментарях, подписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.

Підтримайте #InfoMaidan
картка Приват 5168 7423 5770 0602 грн
Для переказів з-за кордону використовуйте сайт https://paysend.com/
Щиро дякую!

Мій https://www.patreon.com/user?u=29948687

Надсилайте ваші відео, сюжети, репортажі та опитування @ivi_proo

Мій Телеграм https://t.me/PRO_TSEN_KO
Мій сайт http://protsenko.info/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,вирусы,Киев,соцопросы,Вирус,блоггер,блог,видео,видеоролики,украинцы,опрос,блоги,Блогосфера,микроблоггинг,карантин,блогер,блоггеры,Ирпень,опросы,видеоблог,ограничение,соцопрос,Київ,блог-платформа,Коронавирус,Україна,блогери,опитування,новое в блогах,соцопитування,политики в блогах,Ірпінь,фейковый блог,блог личности,видео блог,видео youtube,коронавірус,Коронавирус в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.