Шахраї наживаються на бажанні допомогти вогнеборцям!

17 квітня 2020, 17:08
Власник сторінки
фрілансер
0
1513
Фото зі сторінки Головне управління ДСНС України у м.Києві

Увага всім! В мережі виявлено масу випадків збору шахраями коштів на потреби МНС-ників, які задіяні в ліквідації жахливих пожеж в лісах Чорнобильської зони.

Якщо Ви, чи Ваші близькі маєте можливість та бажання допомогти фінансово нашим вогнеборцям, закликаю ретельно перевіряти волонтерів та благодійні організації, яким ви плануєте переказати кошти. Віддавайте перевагу волонтерам з верифікованими сторінками в соціальних мережах та з історією співпраці з Міноборони та допомоги воїнам чи лікарським закладам. Почитайте інформацію про благодійну організацію чи волонтера в мережі Інтернет (GOOGLE вам в допомогу!).

Пам’ятайте, що дописи шахраїв можуть бути в рази жаліснішими (інакше їм ніхто грошей не дасть), ніж у реальних волонтерів, які часто викладають в мережу сухі факти та звіти про надану допомогу.

Допомога героям-вогнеборцям то велика справа. Тож нехай Ваша допомога дістанеться до вогнеборців, а не осяде в кишенях шахраїв!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: МЧС,лесной пожар,мошенники,волонтеры,Чернобыльская зона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.