Десятки терактів в Україні: СБУ знешкодила озброєних бандитів (Фото)

15 квітня 2020, 17:54
Власник сторінки
военный инженер
0
56

Здійснили близько 20 терактів: у Дніпрі затримано банду, яка погоджувала дії з російськими кураторами.

У Дніпрі Служба безпеки України блокувала діяльність банди, яка причетна до вчинення терактів у різних регіонах України. Бандою керував кримчанин.

Служба безпеки України блокувала діяльність банди терористів. У спецслужбі розповіли, що групою злочинців керував кримінальний авторитет, раніше неодноразово засуджений мешканець Криму. Члени банди координували свою діяльність з підконтрольними спецслужбам РФ представниками кримінальних кіл Росії. Бандити  зустрічалися з російськими кураторами на території Росії, країн ЄС та Близького Сходу.

Учасники банди причетні до 18 терактів у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській та Полтавській областях. Вони мінували та підпалювали житлові та комерційні будівлі, в яких перебували люди.

Під час обшуків спецпризначенці  вилучили 16 одиниць вогнепальної зброї, майже 1700 набоїв, гранати, електронні та паперові носії інформації, 200 тисяч гривень, понад 20 тисяч  доларів і 3 тисячі євро. Відкрито кримінальне провадження за статтею 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,террористы,Днепр,теракты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.