На Дніпропетровщині СБУ викрила угруповання торговців зброєю

07 квітня 2020, 15:35
Власник сторінки
военный инженер
0
35

Під час обшуків вилучено три гранати РГД-5 та Ф-1 із запалами, декілька рушниць та пістолетів і майже 11 тисяч набоїв різного калібру.

СБУ блокувала на Дніпропетровщині діяльність організованого угруповання, яке спеціалізувалося на незаконному збуті зброї та боєприпасів.

Так, троє мешканців регіону, серед яких один колишній поліцейський, організували нелегальний продаж військових засобів ураження, які вони переховували у власних помешканнях. Своїх клієнтів фігуранти підшукували через особисті зв'язки, зокрема у кримінальних колах.

Правоохоронці затримали одного з учасників угруповання при спробі реалізації трьох гранат Ф-1 та автомата Калашникова.

Під час обшуків співробітники СБУ вилучили три гранати РГД-5 та Ф-1 із запалами, декілька рушниць та пістолетів і майже 11 тисяч набоїв різного калібру.

Перевіряється інформація про нелегальне переправлення виявленої зброї та боєприпасів з району проведення операції Об'єднаних сил.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,оружие,боеприпасы,криминалитет,торговля оружием,граната,АТО на востоке Украины,Дніпропетровська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.