Посадовець Військової служби правопорядку затриманий за хабарі в Ужгороді

01 квітня 2020, 17:24
Власник сторінки
военный инженер
0
20

Посадовець налагодив корупційний механізм одержання грошей з військовослужбовців. За різні суми хабарів він «гарантував» військовим сприяння у зарахуванні до складу підрозділів миротворчих сил ООН.

Служба безпеки України викрила представника Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку, причетного до систематичного одержання неправомірної вигоди.

За даними слідства, посадовець налагодив корупційний механізм одержання грошей з військовослужбовців. За різні суми хабарів він «гарантував» військовим сприяння у зарахуванні до складу підрозділів миротворчих сил Організації Об'єднаних Націй.

Співробітники СБУ задокументували факт одержання фігурантом 84 тисяч гривень за позитивне вирішення питання щодо відрядження українського військовослужбовця для проходження служби у складі миротворчого контингенту ООН в одній з африканських країн.

Правоохоронці затримали посадовця 31 березня на робочому місці після перерахування на його банківську картку другої частини неправомірної вигоди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,взятки,Ужгород,борьба с коррупцией
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.