Мітинг під час карантину в Києві

17 березня 2020, 14:24
Власник сторінки
0
507
Мітинг під час карантину в Києві

Тут без коментарів

#InfoMaidan

В Києві зібрався мітинг за відправлення Верховної Ради на карантин. Активісти Національного Корпусу, ВО Свобода, Руху Опору Капітуляції, Демократичної Сокири та інших організацій прийшли під будівлю Верховної Ради. Дивіться виступи відомих суспільних діячів без коментарів.


Дивіться також




   Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в комментарях, подписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.

#ДумайтеСамостійно

Підтримайте #InfoMaidan
картка Приват 5168 7423 5770 0602 грн
Для переказів з-за кордону використовуйте сайт https://paysend.com/
Щиро дякую!

Мій https://www.patreon.com/user?u=29948687

Мій фб https://www.facebook.com/ProtsenkoIvan25
Мій ютуб https://www.youtube.com/channel/UC46l0hjgAcE2HMHMYuJhxJg
Мій Телеграм https://t.me/PRO_TSEN_KO
Мій сайт http://protsenko.info/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Киев,эпидемии,митинг,блоггер,протесты,эпидемия,блог,видео,видеоролики,украинцы,протест,Рада,Верховная Рада,блоги,Блогосфера,микроблоггинг,карантин,митинги,блогер,блоггеры,активисты,видеоблог,акции протеста,Київ,блог-платформа,Україна,блогери,Верхована Рада,протести,митинги в киеве,новое в блогах,политики в блогах,блог личности,видео блог,митинга,активист,видео youtube,митинг под Радой,Акция протеста
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.