На Луганщині повідомлено про підозру двом бойовикам "ДНР"

04 березня 2020, 13:50
Власник сторінки
военный инженер
0
40

Служба безпеки України повідомила про підозру і взяття під варту двох учасників незаконних збройних формувань, які раніше були затримані військовослужбовцями підрозділів ООС з інтервалом у кілька днів

Служба безпеки України повідомила про підозру і взяття під варту двох учасників незаконних збройних формувань, які раніше були затримані військовослужбовцями підрозділів операції Об’єднаних сил з інтервалом у кілька днів.

Обидва фігуранти є мешканцями тимчасово окупованої Горлівки. Один з них приєднався до лав терористичного угруповання так званої «ДНР» після звільнення з виправної колонії. Перебуваючи на «посаді» кулеметника бандформування, він брав участь у бойових діях проти українських підрозділів на території Донецької та Луганської областей.

Інший фігурант справи після підготовки у тренувальному центрі бойовиків на тимчасово окупованій території Луганщини виконував обов’язки командира відділення одного з угруповань так званої «ДНР» в районі Горлівки та Дебальцева.

Обом затриманим повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України (участь у терористичній групі чи терористичній організації).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Донецкая область,Горловка,Луганская область,Боевики,ДНР,война на Донбассе,Операция объединенных сил
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.