СБУ та Мінфін запобігли крадіжці державного природного газу на 250 мільйонів

11 лютого 2020, 09:45
Власник сторінки
военный инженер
0
36
СБУ та Мінфін запобігли крадіжці державного природного газу на 250 мільйонів

СБ України спільно з Мінфіном та Нафтогазом вдалося блокувати проведення оборудки та попередити збитки держави на майже 250 мільйонів гривень.

Служба безпеки України у взаємодії з керівництвом Міністерства фінансів України попередили протиправну оборудку із привласнення природного газу, який перебував у розпорядженні Міністерства фінансів для використання підприємствами бюджетної сфери.

Зловмисники використовували підроблені документи нібито підписані одним із заступників Міністра фінансів. Фальшивка дозволяла їм здійснити операції на інформаційній платформі АТ «Укртрансгаз» та заволодіти 43,6 мільйона кубів природного газу.

У результаті оперативного реагування СБ України спільно з Мінфіном та Нафтогазом вдалося блокувати проведення оборудки та попередити збитки держави на майже 250 мільйонів гривень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Минфин,Нафтогаз України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.