Голова СБУ відреагував на обшуки в офісі «1+1»

06 лютого 2020, 08:42
Власник сторінки
военный инженер
0
14
Голова СБУ відреагував на обшуки в офісі «1+1»

Голова СБУ Іван Баканов підтвердив, що обушки в офісі телеканалу "1+1" проходили у справі щодо прослуховування прем'єр-міністра Олексія Гончарука, й запевнив, що про утиски свободи слова не йдеться.

Слова Баканова  прес-центр СБУ.

«Іван Баканов закликав представників телеканалу «1+1» не спекулювати фактами та не маніпулювати суспільною думкою, висвітлюючи розслідування справи щодо незаконного прослуховування Прем‘єр-міністра України Олексія Гончарука», — йдеться у повідомленні.

Голова СБУ вважає, що журналісти мають бути зацікавлені у встановленні істини у цій справі й сприяти розслідуванню.

«Про жоден тиск на журналістів телеканалу «1+1» або утиски свободи слова в Україні у даній ситуації мова не йде. І йти не може у принципі. Ми говоримо про неупереджене та всебічне розслідування кримінальної справи щодо незаконного прослуховування голови уряду. І слідчі дії проходили не лише по вулиці Куренівській, 18, але й за іншими адресами осіб, що перевіряються», — сказав він.

Баканов також розповів, що у цій справі слідчі дії проводились й щодо міністрів, інших чиновників та представників УДО...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Свобода слова,Игорь Коломойский,телеканал 1+1,журналістика,обшук,прослуховування,Иван Баканов,Алексей Гончарук,Александр Дубинский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.