В СБУ прокомментировали изменения в дизайне своего сайта

04 лютого 2020, 12:38
Власник сторінки
военный инженер
0
32
В СБУ прокомментировали изменения в дизайне своего сайта

С сайта СБУ убрали изображение памятника казака-победителя, который убивает двуглавого змея на территории Донбасса. На странице СБУ в FB появилось разъяснение.

"Пам`ятник захисникам Незалежності України стояв, стоїть і буде стояти біля будівлі СБУ та є одним із символів Служби. А ми як ловили зрадників, так і ловитимемо. Лише за останній тиждень впіймали 4 бойовиків-сепаратистів. А ще, серед іншого, затримали кількох хабарників і попередили розтрат на 100 млн гривень, зірвали замовне вбивство та ліквідували російську ботоферму. Тож .

Співробітники СБУ щодня захищають країну, бо козацький дух у них в серцях. І це – головне. А фото козака зникло із сайту, бо зараз відбувається його технічне й дизайнерське оновлення. Ніякої конспірології. "Козак-переможець" і надалі буде знаковим та важливим образом для СБУ.

До речі, якщо дедлайни не згорять, новий сайт запрацює за графіком - наприкінці березня. Буде більш інформативним та доступним для всіх, кого цікавить робота та результати Служби.

І це не всі зміни. На черзі - реформа Служби після прийняття нового закону "Про СБУ". За цим також пильно стежте. Це мотивує нас ставати ще більш ефективними", - сообщили в СБУ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,реформа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.