Реконструкція бою за Арсенал Пряма трансляція

25 січня 2020, 11:31
Власник сторінки
0
82
Реконструкція бою за Арсенал Пряма трансляція

Пряма трансляція з місця подій

25 січня о 16:00 на Арсенальній площі у Києві (м. “Арсенальна”) вже вчетверте відбуватиметься видовищна масштабна реконструкція бою за завод “Арсенал”, який тривав саме на цьому місці у січні 1918 року між військами УНР та проросійськими більшовиками.

Тоді, як і сьогодні Україна відстоювала свою незалежність, а протистояв нам той самий ворог - більшовицька Росія. Бій за завод “Арсенал” у 1918 році був одним з ключових для перемоги військ УНР над окупантом.

У заході візьмуть участь реконструктори в автентичному військовому одязі, а “воювати” будуть гарматами, гвинтівками й кулеметами тих часів. Під час бою будуть використовуватись холості набої.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Киев,блоггер,Арсенал,блог,видео,видеоролики,реконструкция,ВО Свобода,блоги,свобода,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,историческая реконструкция,прямая трансляция,ВО "Свобода",Сокол,Арсенал Киев,Арсенал (Киев),видеоблог,Київ,блог-платформа,Сокол (Киев),прямой эфир,Сокол Киев,блогери,новое в блогах,политики в блогах,прямий ефір,фейковый блог,реконструкція,блог личности,Военная реконструкция,видео блог,метро Арсенальна,видео youtube
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.