Довос или “Почувствуйте разницу”

24 січня 2020, 19:03
Власник сторінки
0
64
Довос или “Почувствуйте разницу”

Коли дивлюся сьогоднішні новини, згадую класичну фразу “Почувствуйте разницу” з реклами 90-х років.


“Почувствуйте разницу”. Зеленский в Давосі просить прийняти Україну в ЄС. А до Медведчука на захід "Міжпарламентський діалог Україна – Росія – ФРН - Франція" європейські політики прийшли добровільно. Мабуть, всі розуміють - якщо цю ініціативу благословив Путін, то вона реально має перспективу.
“Почувствуйте разницу”. Завжди вважав і завжди буду відстоювати точку зору, що політика – це боротьба ідей. Яка ідея у “зелених”? “Просто перестать стрелять”. На цю маячню хочеться нагадати, що “простота – хуже воровства”. Тому логічно, що цей вакуум із своєю ініціативою заповнює Медведчук.
Ми можемо не погоджуватися (або погоджуватися) із його пропозиціями. Але подивіться очима політичної Європи – інших пропозицій просто немає.
“Почувствуйте разницу”. Коротше, поки “зелені” відволікають нашу увагу, пан друг №1 Путіна вже вийшов на міжнародний рівень і вербує іноземних депутатів.
“Почувствуйте разницу”…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.