Служба безпеки України блокувала канал контрабандного постачання наркотиків

20 грудня 2019, 17:03
Власник сторінки
военный инженер
0
34

Служба безпеки України блокувала канал контрабандного постачання наркотичних засобів, прекурсорів та психотропних речовин із однієї з європейських країн на територію нашої держави.

Співробітники Тернопільського управління СБУ викрили транснаціональну злочинну групу, учасники якої планували налагодити постачання в Україну  інгредієнтів, необхідних для виготовлення метамфетаміну. Банда контрабандистів мала на меті забезпечити систематичне приховане ввезення на територію нашої держави великих партій лікарських засобів, які містять у своєму складі речовини, що використовуються під час виготовлення наркотиків, а також медикаментів, до складу яких входить психотропна речовина МДМА.

У межах розслідування кримінального провадження за ст. 305 Кримінального кодексу України  (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) оперативниками спецслужби проведено спецоперацію із затримання організаторів наркотрафіку під час спроби прихованого переміщення контрабанди через митний кордон України. У взаємодії із співробітниками міжнародного пункту пропуску автомобільного транспорту “Краковець” правоохоронці затримали автомобіль, у бензобаку якого зловмисники перевозили 22100 таблеток, що містили “псевдоефедрин”.

Наразі двох учасників злочинної групи затримано та вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру і обрання міри запобіжного заходу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,контрабанда,наркоторговля,Тернопільська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.