Харківський терорист Логунов програв апеляцію і залишився засудженим до 12 років

20 листопада 2019, 14:47
Власник сторінки
военный инженер
0
24
Харківський терорист Логунов програв апеляцію і залишився засудженим до 12 років

Агент російської військової розвідки, затриманий контррозвідниками Служби безпеки України в 2017 році, засуджений на Харківщині до 12 років позбавлення волі.

"Оперативники СБУ припинили протиправну діяльність мешканця Харківщини Логунова Мехті Феофановича у серпні 2017 року. Він був завербований російською воєнною розвідкою та протягом 2015-2017 років здійснював збір різнопланової інформації, у тому числі із грифом “таємно”, у військовій сфері та у галузі військово-оборонних розробок. Отримані дані агент передавав кураторам зашифрованим каналом зв’язку", - йдеться у повідомленні прес-центра СБУ.

Так, 18 листопада 2019 року Харківський апеляційний суд залишив без змін вирок Орджонікідзевського районного суду м. Харкова, яким Мехті Логунова визнали винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України, і призначили покарання у вигляді позбавлення волі на 12 років.

Нагадаю, що 15 листопада агента ФСБ РФ, якого контррозвідка СБУ викрила на Полтавщині, також засуджено до 12 років в'язниці.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,суд,ФСБ,спецслужби,Харківська область,державна зрада,розвідка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.