Ремонт доріг у "ДНР" планують здійснити за рахунок благодійників

15 листопада 2019, 12:58
Власник сторінки
военный инженер
0
23

Як влади «ДНР» планують вирішувати гостру проблему відсутності якісних доріг на території «республіки»? Яку допомогу «ДНР» надає «братська» Росія в даному питанні?

Як «влада» «ДНР» планує вирішувати гостру проблему відсутності якісних доріг на території «республіки»? Яку допомогу «ДНР» надає «братська» Росія в даному питанні?

А ніяк. І допомоги не буде ніякої.

І слід такий висновок з знову викинутого в мережу офіційного листа «Мінтрансу «ДНР» заступнику голови «ДНР» Пашкову щодо наповнення дорожнього бюджету« республіки».

«Основними джерелами наповнення дорожнього фонду є існуючі на сьогоднішній день доходи бюджету від надходжень акцизів на автомобільний бензин, прямогонний бензин, дизельне паливо, моторні масла для дизельних і карбюраторних (інжекторних) двигунів, що реалізуються на території Донецької Народної Республіки, транспортного податку, а також безоплатних надходжень від фізичних та юридичних осіб», - йдеться в листі «Мінтрансу «ДНР».

Простими словами, грошей в бюджеті на дороги немає, ремонт буде оплачуватися з акцизу на всіляке паливо, з транспортних зборів та… благодійності від фіз- і юросіб.

Якщо врахувати, що Донецьк перетворили з многомілліонніка у райцентр, то не варто розраховувати на великі потоки надходжень до бюджету за рахунок акцизу на паливо, так само як і на божевільні прибутки від транспортних зборів. Одна надія на благодійність ...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: бюджет,благотворительность,Ремонт дорог,акцизный сбор,ДНР новости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.