Білецький не хоче миру – він хочe війни

09 жовтня 2019, 17:49
Власник сторінки
Свободный журналист
0
147
Білецький не хоче миру – він хочe війни
Зеленський протидіє владі України

Національний корпус Андрія Білецького вирішив не погоджуватися з рішенням влади та протистояти її спробам встановити щось на зразок перемир’я на Донбасі. Вже є наслідки.


   Наприкінці минулого тижня Білецький очолив угруповання людей, що у супереч наміру керманичів держави вирушили до пунктів розведення військ з наміром їх блокувати. Мова їде зокрема про село Золоте на Луганщині.

   Зрозуміло, що в багатьох українських містах пройшли акції проти підписання «формули Штайнмайєра». Націоналісти сприймають її як капітуляцію і тому втрачають довіру до президента та керуючої партії «Слуга народу», в якій і без того може статися розкол.

   Але ж Зеленський зробив спробу знайти шлях до припинення війни, яка несе ніякої користі в першу чергу нашому народові. Чи не намагається він виповнювати свої передвиборні обіцянки? Люди продовжують гинути щодня і хто стріляє на тому боці за великим рахунком не так вже й важливо, коли мова йде про загибель українських вояків, що є чиїмись синами, чоловіками та батьками.

   Може Білецький намагається завадити розведенню бо знає як вирішити це питання і припинити безглузді смерті людей? Чесно кажучи, поки що він говорить тільки про те, що «ветерани АТО/ООС залишаться на лінії зіткнення у Золотому до тих пір, поки керівництво України офіційно не відмовиться від ідеї відведення військ і «формули Штайнмайєра», або до повернення ЗСУ на позиції у тому випадку, якщо відведення все-таки відбудеться», наражаючи таким чином на небезпеку і своїх прибічників, і місцевих жителів, і правоохоронців, що повинні забезпечувати порядок в тому районі. Іншими словами, Білецький начебто хоче чимось допомогти, але тільки заважає.

   Більше того, спроба блокувати Золоте вже призвела до сутички ветеранів та поліції зі стріляниною. Після цього у зверненні до президента на каналі Національного корпусу на Ютубі Білецький назвав представника поліції, що відкрив попереджувальний вогонь у повітря ідіотом, та звинуватив першого заступника губернатора Луганської області Юрія Погуляйка в затриманні на блокпості. Ще й назвав Зеленського Голобородьком.

   Діюча влада, незважаючи на чисельні свої недоліки, докладає чималих зусиль щоб організувати хоч якісь переговори, але націоналістичні сили своїми діями марнують спроби пошуку напрямків вирішення проблеми.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Донбас,Україна,українскі націоналісти,батальон Азов,Перемирие на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.