Чому українські діти стають націоналістами?

27 вересня 2019, 18:38
Власник сторінки
Свободный журналист
0
99
Чому українські діти стають націоналістами?
Молоді Українці грають у катів

За час свого президентства Петро Порошенко укріпив націоналістичний рух в країні. За розумінням єкс-президента, треба голосно кричати та бити людей.

  
   Відкрита підтримка та слабкість Петра Порошенка перед Правим сектором призвели до того, що сьогодні в нашій державі люди, що називають себе українськими патріотами, зобов’язані виглядати як бойовики та горлопанити з трибуни агресивні гасла.
  
   Така внутрішня політика відображається не тільки на дорослих громадянах. Важливо, що за нібито національним патріотичним вихованням нового покоління ховаються заклики до нетерпіння та жорстокості, очевидного насилля відносно представників інших народів.
Відома організація «Пласт», що мала метою зрощувати дітей, які люблять свою батьківщину, надихнула чимало діячів, імена яких сьогодні у звичайного українця асоціюються з патріотизмом.

   При цьому «Пласт» позиціонує себе як розважальний табір або скаутську організацію, загони якої їздять по місцях бойової слави дивізії СС «Галичина».

   Ще один цікавий спосіб привити молоді патріотизм на думку політиків та посадовців це ігри. У середині вересня у Збаражському районі Тернопільської області пройшла дитяча тернова гра «Криївка УПА-2019». Свято для дітей зробила громадська організація «Захист прав молоді те релігійних громад». Участь у ньому прияли підлітки до 18 років.

   Діти були розділені на 3 групи – бандерівці, НКВС та мирне населення. Завдання гравців у тому, щоб заслати своїх людей до звичайних жителів. НКВС мусить ловити і стріляти бандерівців та виявляти пов’язаних із ними людей серед громадян. У свою чергу бандерівці повинні полювати на НКВС та вішати (!) зрадників. Крім того, до програми було включено тематичні ігри про УПА, пейнтбол, стрільба в імпровізованому тирі з бойової зброї і лекції про героїчну боротьбу націоналістів з окупантами.

   Це вже далеко не перша спроба поставити дітлахів на слизьку доріжку насильства та ненависті. Попередній етап пройшов у Київській області наприкінці весни у Бороднянському та Васильківському районах. Гру влаштовувала заступник голови Київської ОДА Алла Шкуро. Вона здійснювала чималий тиск на навчальні заклади, щоб зібрати достатньо дітей.

   Молодикам по всій території країни розповідають, що вони унікальні та вчать ненавидіти ворогів, замість того, щоб любити співвітчизників. Противниками стають усі підряд: євреї, угорці, поляки, білоруси, навіть інші українці. Проте чомусь не всі посадовці знають, що розвиток в дітях інстинкту спотворених вбивць це повертання в розвитку суспільства на декілька століть назад…

   А ми тут в НАТО зібрались…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: НАТО-Украина,Пласт,СС Галичина,Україна,Президент України,Петро Порошенко,Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.