Демократія «НАРОДНОЇ» республіки

24 вересня 2019, 16:25
Власник сторінки
фрілансер
0
44

Респу́бліка (від лат. res publica — справа громади) — форма державного правління, за якої верховна влада у державі (суверенітет) належить Народу.

Але республіка НАРОДНА – то справа інша. На прикладі Китаю, чи то Північної Кореї, можна стверджувати, що коли держава іменується «народною республікою», вона так само відноситься до народовладдя, як фанта до апельсинів. Так і у бамбасян. Республіка, ніби, й народна, але збори громадян, як форма прямого народовладдя, не дуже вітається. Навіть якщо холопи на зборах хочуть впасти долі і благати «барина» про визнання референдуму-2014 – все одно окупаційна адміністрація, про всяк випадок, проти. Висновок єдиний. Донбас не цікавить окупанта як державне утворення, а адміністрація міста Донецька є всього лише ретранслятором планів та бажань Московії. Тож маємо, що ані відновлення Донбасу, ані створення економічної моделі, здатної забезпечити достойний життєвий рівень, в плани окупанта не входить. Натомість, мешканцям окупованих РФ територій слід готуватись до подальшого зниження життєвих стандартів (ви думали, що це дно?), до нової ескалації на фронті та обстрілів жилих кварталів окупаційними військами задля створення необхідної картинки в пропагандистських ЗМІ. І так: Україна не відмовляється і не відмовиться від Донбасу та його мешканців. Але більшість їх до останнього подиху носитимуть клеймо зрадника та колаборанта.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Росія,окупація,ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.