Марш Захисників України День Незалежності України

23 серпня 2019, 21:53
Власник сторінки
0
157
Марш Захисників України День Незалежності України

Пряма трансляція

Тут буде пряма трансляція маршу Захисників України. Початок об 11:00 24 серпня 2019 року. З Днем Незалежності України всіх!


Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в коментарях, підписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Киев,блоггер,блог,видео,видеоролики,независимость,День Независимости,марш,украинцы,Крещатик,блоги,Майдан Незалежности,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,Майдан Независимости,видеоблог,Независимость Украины,Київ,блог-платформа,прямой эфир,онлайн трансляция,Україна,блогери,день незалежності,незалежність,незалежність Україна,Незалежна країна,новое в блогах,политики в блогах,праздуют День Независимости,Хрещатик,блог личности,Марш Славы,видео блог,Марши,день независимости украины,день независимости праздник,день независимости 24 августа,день независимости в киеве,видео youtube,Майдан Незалежності,парад Независимости в Киеве
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.