Зеленський чи АТОвці - українці сказали з ким підуть в День Незалежності

23 серпня 2019, 19:22
Власник сторінки
0
882
Зеленський чи АТОвці - українці сказали з ким підуть в День Незалежності

Це справжні думки людей з цього питання

В рамках проекту #НАРОДОВЛАДДЯ

Українці багато говорять про два марші, які відбудуться в День Незалежності України в Києві. Дивіться з ким хочуть йти лди в цей день - з Президентом Зеленським та його командою, чи з ветеранами АТО та волонтерами. Показані всі відповіді людей, що були та нічого не вирізано.

Опитування в Ірпіні


Опитування в Києві


Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в коментарях, підписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.

#НАРОДОВЛАДДЯ
#Protsenko
#ІванПроценко
#ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Киев,соцопросы,блоггер,блог,видео,видеоролики,ветераны,независимость,День Независимости,марш,украинцы,Крещатик,блоги,Майдан Незалежности,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,Майдан Независимости,волонтер,волонтеры,волонтерство,видеоблог,соцопрос,Київ,ветеран,блог-платформа,Україна,блогери,день незалежності,незалежність,ветерани,незалежність Україна,волонтери,ветеранів,Незалежна країна,новое в блогах,соцопитування,политики в блогах,ветерани війни,Хрещатик,блог личности,видео блог,волонтёр,АТО,АТО новости,видео youtube,министерство по делам ветеранов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.