Зеленський змінює державні кольори

20 серпня 2019, 16:07
Власник сторінки
Свободный журналист
0
15664
Зеленський змінює державні кольори

На сайті Президента України з’явилася петиція...

   На сайті Президента України з’явилася з вимогою «перевернути кольори на Прапорі України». Автори документу вважають, що державний прапор це «сакральний символ». На їхній погляд «лише сполучення «жовтий - згори, синій – знизу» відображає вічну симетрію - божественну гармонію цих стихій. Інакше, якщо розмістити їх навпаки, це означатиме порушення світоладу, катастрофу, за якої вода гасить вогонь...»

   Ця ідея не є новиною. Ще в 2007 році в Раду вносили законопроект, в якому пропонувалося поміняти місцями стрічки на Прапорі. Його автор апелював до китайських національних творів та книг і стверджував, що синє-жовтий прапор говорить про «закон занепаду».

  Цілком можливо, що президент-гуморист не згає нагоди стати великим реформатором стосовно державних символів напередодні свята 24-го серпня. Але на цей час петиція має не так багато голосів.

  Але якщо говорити про принципи призначання державних посадовців, тут Володимир Олександрович нового нічого не привніс. На вакантні місця він призначає своїх знайомих, друзів та родичів. Критика за це в його бік лунала не одноразово. Але на сьогоднішній день авторитет головного Слуги народу настільки великий, що його вибачать навіть якщо він призначить прем’єром свою дружину.

   І все ж не можливо залишати без уваги чергові призначення президента. На посаду державної уповноваженої Антимонопольного комітету України претендує Ірина Копайгора з міста Кривий Ріг.

   Ірина є доцентом кафедри правового регулювання економіки у економічному інституті при «КНЕУ імені В.Гетьмана». Цікаво, що її батько Іван Копайгора також викладає у цьому інституті. Безумовним співпаданням є що й батько Зеленського Олександр також працює в цьому інституті.

   А ні, не співпадання – Володимир Зеленський був учнем батька претендентки на державну посаду. Це ще один приклад того, що ми бачили у кіно. В це не хочеться вірити, але це коїться насправді. Зеленський повторює свої кроки з кіно.

   Напередодні Дня Незалежності хочеться ще раз звернути увагу на те, що ми чекаємо від нового президента не жартів і гучних заяв, не звільнень та одноразових премій замість парадів. Народ України прагне рішучих дії, самостійних і незалежних. Старого президента з новим обличчям нам не треба. Не роби, президенте, як попередній – не для цього тебе обирали.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,независимость,флаг Украины,петиція,Антимонопольний комітет,незалежність,державний прапор,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.