Зеленський скасував парад. Реакція українців. Відео

10 липня 2019, 19:43
Власник сторінки
0
2156
Зеленський скасував парад. Реакція українців. Відео

Дивіться як відповідають українці на скасування військового параду в День Незалежності України

Президент України Володимир Зеленський скасував проведення військового параду в День Незалежності України. Суспільство сколихнулось від такої новини. Багато хто відверто обурився, а інші сприйняли таку новину позитивно. Дивіться що відповідають про це пересічні перехожі в Києві. Показані всі відповіді людей, що були та нічого не вирізано.


Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої думки про побачене в коментарях, підписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.

#НАРОДОВЛАДДЯ
#Protsenko
#ІванПроценко
#ДумайтеСамостійно

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,армия и вооружение,Киев,блоггер,блог,видео,видеоролики,техника,парад,украинцы,блоги,армия,военные,военный,Украинская армия,Блогосфера,микроблоггинг,бронетехника,блогер,блоггеры,Новости,видеоблог,Київ,блог-платформа,Владимир Зеленский,военнослужащие,Україна,блогери,новое в блогах,политики в блогах,армия Украины,блог личности,видео блог,военная техника,новости Киева,обеспечение армии,видео youtube,контрактная армия,парад Независимости в Киеве,парад в Киеве,военный парад в Киеве,Зеленский скандал,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.