Чи існує справедливе покарання?

30 червня 2019, 17:34
Власник сторінки
0
32
Чи існує справедливе покарання?
Конкурсні роботи дітей

Тільки у травні 2019 року в Україні вбили 69 дітей. А у грудні 2018 — 38. В середньому щомісяця вбивають 50 дітей. Про це Генпрокуратура звітує щомісячно на своєму сайті

Я не знаю, хто може сьогодні спокійно читати стрічку новин і майже щодня бачити там повідомлення про вбивства, зґвалтування, катування ДІТЕЙ!

Я — мати, й мене охоплюють жах і нерозуміння і лють на тих уродів, що здатні таке зробити з дітьми!!!

Мені здається несправедливим покарання навіть 10-15 років, а в деяких випадках — взагалі до 5-ти! Це знущання над людяністю і над близькими загиблих, закатованих, зґвалтованих дітей!!!

Треба повертати смертну кару , такі уроди і мерзотники не мають жити в цьому світі !!!

А ви знаєте, що згідно офіційних статистичних даних 165 тисяч постраждалих від насильства українських жінок щорічно звертаються до правоохоронців? Насправді, кількість жертв значно більше: такі проблеми у нас прийнято замовчувати. І це дійсно жахливо — жити в такому світі.

 

Пройшовши через таку ситуацію у своєму власному житті, дуже добре розумію, що відчувають жінки та діти в ці жахливі моменти.

І я не знаходжу собі місця після кожної новини про знущання над дітьми. І постійно думаю, що потрібно зробити, аби серед нас не з’являлися ті душогуби.

Що?!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: наша жизнь,діти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.