Хвиля зґвалтувань і вбивств дітей накрила Україну: час відновити смертну кару

26 червня 2019, 15:57
Власник сторінки
Політик
0
143
Хвиля зґвалтувань і вбивств дітей накрила Україну: час відновити смертну кару
Жорстоко вбита Дар'я Лук'яненко

Я переконаний: Україна має відновити смертну кару. Досить політкоректності та підлабузництва перед Європою!

19 червня. Україну сколихнуло страшне повідомлення. Після шести днів пошуків на Одещині знайшли тіло 11-річної Даші Лук’яненко, яка зникла 13 червня в Іванівці. Весь цей час воно знаходилося у дворі будинку в цьому ж селищі. Зрештою 22-річний Микола Тарасов став головним підозрюваним і зізнався у вбивстві. Виявилося, що нелюд спочатку намагався зґвалтувати дівчинку, після того як вона закричала – задушив її, вдарив гострим предметом, зв’язав ноги скотчем, на голову одягнув пакет, прив’язав до ніг каміння, вже мертву кинув у вигрібну яму туалету на подвір’ї. Який жах пережили батьки невинної дівчинки!

Результат пошуку зображень за запитом "дарья лукьяненко"

23 червня. У Києві в озері Вирлиця знайшли убитим 9-річного хлопчика. Згодом прокуратура повідомляє: Захара Черевка вбив брат вітчима, аби помститися його батькам. Увечері вбивця дочекався хлопчика біля дому і запросив до озера Вирлиця покупатися. Прийшовши на берег, нелюд підійшов до хлопчика ззаду та почав наносити численні удари ножем в область шиї, спини та тулуба, нанісши 30 ударів. Після цього зловмисник молотком кілька разів ударив хлопця в голову. Дитина загинула на місці. Вбивця прив’язав до ніг жертви камінь і затягнув тіло у воду.

Результат пошуку зображень за запитом "хлопчик вбив київ"

31 травня. Цю трагедію забути неможливо. Двоє п’яних поліцейських у Переяслав-Хмельницькому підстрелили 5-річного хлопчика. Кирилу Тлявову поцілили в голову. Медики кілька днів боролися за життя хлопчика, зробили операцію на мозку, але вогнепальне поранення виявилося несумісним з життям. Після смерті невинної дитини під будівлею МВС у Києві зібралися активісти з вимогою покарати винних. 26 червня під час прес-конференції бабуся Кирила заявила, що Державне бюро розслідувань не реагує на її запити щодо ходу розслідування. Родина звернулася до президента України з проханням забезпечити належне розслідування справи.

Результат пошуку зображень за запитом "хлопчик вбив київ"

Максимальне покарання, яке загрожує зловмисникам за ці тваринні вбивства – довічне ув'язнення. Нелюди, які скоїли ці злочини не маю права жити, тим паче за рахунок податків українців, перебуваючи у в'язниці. За умови безперечного доведення вини, до таких злочинців повинна застосовуватися виключна міра покарання - смертна кара.

Тому я переконаний: Україна має відновити смертну кару. Досить політкоректності та підлабузництва перед Європою! Наприклад, у процвітаючому Сінгапурі є смертна кара, у колисці сучасної демократії США - є смертна кара, а також у Китаї, Південній Кореї, Японії та Об’єднаних Арабських Еміратах. Чому? Тому що закон і порядок у цих країнах понад усе. А саме закон і порядок - це запорука справедливості та успіху будь-якої країни.

На мою думку, Україні зарано сліпо копіювати європейське законодавство, зокрема, заборону смертної кари. Нам ще потрібно навести порядок та виховати наше суспільство, щоб бути готовими до застосування європейських законів. Без суворих покарань та ефективних правових механізмів зробити це неможливо.

Маю зазначити, основна мета смертної кари – не стільки покарання за скоєння, як попередження подібних злочинів. Людина, яка не має психічних відхилень, знаючи, що на неї може чекати смерть як покарання, замислиться над тим, чи варто забирати чуже життя, ґвалтувати або знущатися з невинних.  

Зазвичай виникають питання про те, як буде діяти така норма. Відповідь проста: так само як зараз діє найвища міра покарання за тяжкі злочини проти життя та здоров'я людини – довічне ув’язнення. Однак вина має бути безперечно доведеною.

На жаль, ми вимушені боротися за те, щоб нелюди, які знущаються над дітьми та невинними людьми, отримували максимальне покарання, а таким покаранням була смерть.

Із цією метою я запустив збір підписів під петицією за відновлення смертної кари. Більше 100 тисяч людей вже підтримали ініціативу в соціальних мережах.


Коли ми зберемо 25 тисяч на папері – віднесемо петицію Президенту України. Якщо він також хвилюється за спокійне життя майбутнього покоління – то ініціює відповідний законопроект у майбутньому парламенті. 

Відновимо справедливість разом!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: смерть,діти,вбивство,згвалтування,покарання
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.