На що кобліївські чиновники заплющують очі ?

18 червня 2019, 15:28
Власник сторінки
0
38
На що кобліївські чиновники заплющують очі ?
Замок у морі

"Досягнення" Кобліївської ОТГ

Чому Кобліївська ОТГ, за даними моніторингової оцінки недоотримала коштів у 200 разів. 

Епізод 1. Одеса – Коблево

У середмісті  Коблево на одному з центральних перехресть наш автобус зупиняє поліція. Стандартні питання: Водійське посвідчення, техпаспорт, куди їдете, кого везете? Всі на своїй хвилі, лиш дехто вхоплює слова водія: «везу друзів на море». Поліцейський їде до салону, і водій встигає вигукнути : «Ми друзі». Відчиняються двері салону і питання : « Як звати водія?» Завіса. Водій дістає   200 гривень і ми їдемо далі….

Епізод 2. Вино

Прогулюючись вулицями санаторної частини Коблево, зустрічаємо фірмовий магазин Коблевський. Заходимо, дегустуємо, обираємо вино, розраховуємось. «А чек?», прохаємо у продавчині. «А у нас його немає». Підходимо до куточка споживача. Не бачимо ліцензії, тому питаємо, про неї. Продавчиня відповідає, -  «Все є, показувати не буду». Вимагаємо, демонструє прострочену ліцензію, видану 2011.  Завіса.

Епізод 3.Пляж

Знайомі вигуки «Пахлава медовая», «піво», «креветкі», «трубочкі», «сладкая вата». Після 10 ранку додаються «Прогулки на катере, банане, плюшке».  На питання відпочиваючих, вас влаштовує таке сусідство на пляжі, погляд на мене як на «чудачку».

Звісно, на те воно і море,  хліб і видовища!!! Цілий рік сотні тисяч людей чекають, коли поїдуть на море і слухатимуть ці мелодійні вигуки.

Підходжу до зазивал і питаю, чи є документи на підприємницьку діяльність, на що мене відправляють до іншого чоловіка. Ставлю декілька питань, щодо відповідних документів, що підтверджують їх підприємницьку діяльність, хто власник. Відповідь не дивує, нічого не знаю, але все є. Занавіс….

Епізод 4. Сміття

Не помітити гори зі сміття на пляжі в Коблево не можливо. Воно нас зустрічає кожні 50-100 метрів. Воно не хаотичне, а компактно розвіює свої аромати в тих місцях, де б мали бути сміттєві баки. Відпочиваючі, що все ж не розчаровуються в сервісі цього курорту зазначають, що ситуація зараз краще. Ще декілька років тому, воно валялось повсюду і було ще більше. А зараз його багато, але в визначених місцях. Оце так покращення!

В  Коблево зареєстровано більше 200 ПП, які працюють в курортній частині. І Лише 6 з них  підписали документи з комунальною установою на вивіз сміття, коментар від Соловйової Наталії, представниці Коблевської ОТГ.

Епізод 5. Захоплений берег

Прогулюючись пляжем Коблево просто дивує безгосподарність та активна забудова, що подекуди не витримує жодної норми. Так, на самому пляжі Коблево хтось вирішив збудувати собі замок, який заходить в саме море. Щоб пройти по пляжу, нам потрібно було по коліна зайти в море і рухатися водою. Те що немає реакції поліції, влади і інших органів не дивує. За словами працівниці магазину, що примикає до цього чудо-замку, будівля належить прокурору, що наразі відпочиває закордоном. Отож,варто робити висновки, що відбувся дерибан, на який влада заплющила очі, бо ймовірно сама задіяна у цьому.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.