ЗУПИНИ КАПІТУЛЯЦІЮ Акція під Адміністрацією Президента Наживо

10 червня 2019, 15:26
Власник сторінки
0
2520
ЗУПИНИ КАПІТУЛЯЦІЮ Акція під Адміністрацією Президента Наживо

Пряма трансляція масштабної акції з під Адміністрації Президента в Києві

10 червня о 19:00 в Києві почнеться масштабна акція під Адміністрацією Преидента України. Ініціатор цієї акції Serg Marco так написав про неї в своєму фейсбуці.

"На тему акції в понеділок під АП. Я не організатор, я лише ініціатор. Хотілося б щоб не було нікого, хто собі на груди повісить медальку за акцію. Тому що акція неполітична, акція проукраїнська, для людей що не хочуть дозволити допустити зливу геополітичних інтересів України. Але хотів би сказати про деякі тези, грунтуючись на які, завтрашня акція планується. 

1) Акція мирна. Зброя, колотнечі і вандалізм ніхто не привітає. Ми йдемо щоб заявити про себе, в нас є ціль, зробити так, щоб нас почули. Ми маємо бути конструктивними і не дати зробити ЗМІ картинку де ми будемо агресивним неконтрольованим стадом. Акція мирна. Це важливо.

2) На акції можливі тільки одні прапори - прапори України. Військова сімволіка теж вітається.

3) Мета акції - введення в групу що складає дорожню карту до Мінська людей з ветеранів, що мають довіру у ветеранському оточенні, які б інформували про вимоги що ставляться парламентерам в Мінську і обгрунтовували ті або інші рішення.

Ми йдемо не проти Зеленського, але вимагати виконання тих заяв Зеленского, які він озвучував, а саме, деолигархация, відсутність кулуарних домовленостей з олігархами і відкритість процесів. Секретна зустріч з олігархом Пінчуком, після якої парламентером в Мінську був призначений Кучма, а прес-секретар Зеленского повторює тези Кучми про "ЗСУ що стріляють по мирних об'єктах" наочно дають зрозуміти, що заяви Зеленского не було виконано. Що в його команді деструктивні елементи. Тому ми даємо можливість президентові піти назустріч ветеранському суспільству і збудувати прозорі процеси які не дадуть зрадити інтересам України на міжнародній арені.

Але щоб нас почули, нас по мотивам Леся Подеревянського, має прийти багато. Ми повинні показати що ми тут, ми поряд, ми слідкуємо за процесом і не дамо провести капітуляцію.
Тому кажу всім небайдужим:
19.00. Понеділок. Біля Адміністрації Президента.
До зустрічі."

Посилання на подію в фейсбуці за цим лінком https://www.facebook.com/events/309344260002574/

Пряму трансляцію можна буде побачити тут

Поділись цим матеріалом зі своїми друзями та знайомими.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: президент,блоггер,блог,видео,видеоролики,ветераны,акции,акция,блоги,Блогосфера,микроблоггинг,полномочия Президента Украины,блогер,блоггеры,Администрация Президента,прямая трансляция,Президент Украины,видеоблог,всеукраинская акция,видеообращение,акции протеста,ветеран,блог-платформа,прямой эфир,Владимир Зеленский,Президент України,блогери,Адміністрація Президента,ветерани,ветеранів,акції,акція протесту,акции оппозиции,новое в блогах,политики в блогах,ветерани війни,прямий ефір,акції протесту,блог личности,видео блог,АТО,адміністративний поділ,зона АТО,видео youtube,АТО на востоке Украины,бойцы АТО,Зеленский скандал,участник АТО,Акция протеста,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.