Українці сказали якою мовою має розмовляти Президент

10 червня 2019, 12:23
Власник сторінки
1
1334
Українці сказали якою мовою має розмовляти Президент

Це опитування, з якого дізнаєтесь думку українців з цього приводу

Є різні думки щодо того, чи має Президент розмовляти виключно державною мовою при заявах, або може використовувати й інші мови. В Києві було проведено соцопитування по цій темі і відповіді дивіться в цьому відео.


Діліться цим матеріалом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої думки про побачене в коментарях, підписуйтесь на канал та тисніть на дзвіночок.
#Protsenko #ІванПроценко #ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: соцопросы,Языковой вопрос,Русский язык,президент,блоггер,блог,вопросы,ответы,языки,язык,опрос,блоги,вопрос,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,Администрация Президента,украинский язык,государственный язык Украины,опросы,Президент Украины,видеоблог,соцопрос,блог-платформа,советник президента,языковая политика,социологический опрос,закон о языках,Языковой закон,Владимир Зеленский,Президент України,блогери,новое в блогах,политики в блогах,блог личности,видео блог,Зеленский скандал,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.