Реакція людей на українську на Донбасі Соціальний експеримент

03 червня 2019, 15:22
Власник сторінки
1
3981
Реакція людей на українську на Донбасі Соціальний експеримент

Дивіться в цьому матеріалі як реагують пересічні перехожі на українську на Донбасі. Також дізнаєтесь ставлення людей до мовного закону

Це соціальний експеримент як люди будуть реагувати на звернення українською на Донбасі. Вулицями Маріуполя запитуємо у людей українською як вони ставляться до мовного закону. Відповідь на це запитання також дізнаєтесь з цього відео. Донбас переважно російськомовний регіон України, тож дивіться як будуть реагувати пересічні перехожі на українську.


Дивіться також подібні соц експерименти в інших містах України.



Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої коментарі про побачене, підписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.
#Protsenko #ІванПроценко #ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Львов,соцопросы,Украина-Россия,Языковой вопрос,блоггер,блог,видео,видеоролики,вопросы,ответы,видеокамеры,украинцы,Львів,опрос,Социология,блоги,донбасс,Краматорск,вопрос,Блогосфера,микроблоггинг,українська мова,блогер,блоггеры,украинский язык,Мариуполь,украинец,опросы,Президент Украины,видеоблог,ситуация в Украине,блог-платформа,социологический опрос,Україна,блогери,російська мова,новое в блогах,Рідна мова,политики в блогах,Маріуполь,друга державна мова,закон про мови,мовне питання,Закон "Про мови",мовний законопроект,мовна політика,блог личности,видео блог,видео youtube,АТО на востоке Украины,война на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.