Міжнародна науково-практична конференція «Захист економічних інтересів України в

03 червня 2019, 12:04
Власник сторінки
0
21

На базі УДФСУ було проведено Міжнародну науково-практичну конференцію

Факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції (далі – Факультет) організував Міжнародну науково-практичну конференцію «Захист економічних інтересів України в районах здійснення Операції об’єднаних сил» на базі Національного університету державної фіскальної служби України (далі – НУДФСУ).

Метою заходу було обговорення актуальних питань правового та організаційного забезпечення протидії незаконному переміщенню товарів у районах здійснення Операції об’єднаних сил та напрямів їх вдосконалення.

Міжнародна науково-практична конференція об’єднала в стінах Університету представників компетентних органів іноземних держав, державних органів та громадських організацій, вищих навчальних закладів та науково-дослідних установ.

Ключовими темами для обговорення на конференції стали:

·                     Правовий статус суб’єктів протидії незаконному переміщенню товарів в районах здійснення Операції об’єднаних сил (далі – ООС);

·                     Процесуальне супроводження протидії незаконному переміщенню товарів в районі здійснення ООС;

·                     Взаємодія суб’єктів протидії незаконному переміщенню товарів через лінію зіткнення в районі здійснення ООС;

·                     Юридична відповідальність за незаконне переміщення товарів через лінію зіткнення в районі здійснення ООС;

·                     Заходи безпеки для цивільного населення, посадових осіб та персоналу, які здійснюють контроль за переміщенням товарів через лінію зіткнення в районі здійснення ООС.

Варто зазначити, що Міжнародна науково-практична конференція «Захист економічних інтересів України в районах здійснення Операції об’єднаних сил» була проведена в рамках декади Факультету.

 

#InternationalConferenceIrpin

#EconomicInterestsOfUkraine

#JointForcesOperation

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.