Терміново!! Українці висловились щодо імпічменту!!

29 травня 2019, 15:33
Власник сторінки
0
287
Терміново!! Українці висловились щодо імпічменту!!

Це справжня думка українців та їхнє ставлення щодо закону про імпічмент

Це питання дуже важливе для нашої країни. У українців запитали чи потрібно прийняти закон про імпічмент. Відповіді дивіться в цьому відео.

Показані всі відповіді без виключення та нічого не вирізано. Це не вибіркові відповіді людей в нарізці. Така справжня думка громадян Україні щодо цього питання.

Діліться цим відео зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої коментарі про побачене, підписуйтесь на канал та тисніть на дзвіночок.
#Protsenko #ІванПроценко #ДумайтеСамостійно  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Импичмент Президента,соцопросы,президент,блоггер,блог,видео,видеоролики,вопросы,украинцы,опрос,блоги,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,Администрация Президента,опросы,Президент Украины,видеоблог,видеообращение,соцопрос,блог-платформа,советник президента,социологический опрос,Україна,Президент України,блогери,українці,Адміністрація Президента,резиденция Президента,опитування,новое в блогах,соцопитування,политики в блогах,імпічмент,соціальні ініціативи президента,указ президента,блог личности,видео блог,екс-президент,видео youtube,импичмент
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.