Українці сказали щодо ідеї референдуму про мир з Росією

27 травня 2019, 13:22
Власник сторінки
5
8714
Українці сказали щодо ідеї референдуму про мир з Росією

Дивіться в цьому блозі реальне ставлення українців до ідеї референдуму про мир з Росією від Зеленського

Наробила шуму ідея від команди Зеленського, щодо проведення референдуму про мирні угоди з Росією. Суспільство відреагувало по різному. Дехто підтримав, а дехто навіть вийшов з акціями протесту під Адміністрацію Президента. Дивіться в відео нижче як насправді українці ставляться до цієї ініціативи, якщо запитувати випадкових пересічних перехожих. Показані всі відповіді людей без виключення. Тут немає вибіркових відповідей в нарізці. Так виглядає реальність стосовно цього питання. 


Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої коментарі про побачене, підписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.
#Protsenko #ІванПроценко #ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,выборы и референдумы,Киев,соцопросы,блоггер,блог,видео,видеоролики,украинцы,референдум,опрос,мир,Росія,блоги,голосования,вопрос,голосование,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,опросы,видеоблог,видеообращение,соцопрос,Київ,блог-платформа,социологический опрос,Владимир Зеленский,Україна,блогери,голосування,новое в блогах,политики в блогах,вибори і референдуми,Народный референдум,Местный референдум,видео блог,подсчет голосов,видео youtube,Зеленский скандал,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.