Українці відповіли Зеленському про мовний закон

26 квітня 2019, 13:46
Власник сторінки
0
1947
Українці відповіли Зеленському про мовний закон

У Зеленського сказали, що хочуть переглянути закон про державну мову після інаугурації. Дивіться відповідь українців

25 квітня Верховна Рада України проголосувала 278 голосами в підтримку закону про державну мову. Це назвали історичною подією для України. Тисячі українців вийшли на площу під Верховною Радою та оваціями зустріли результати голосування. У новообраного Президента України Володимира Зеленського прокоментували, що після інаугурації будуть переглядати цей закон. Що з цього приводу думають українці дивіться в цьому відео.


Також дивіться що було під стінами Верховної Ради після голосування закону про державну мову.


Обов'язково подивіться чи відчувають українці утиск російської - такі опитування проводились в різних регіонах України.









Діліться цими відео зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої коментарі про побачене, підписуйтесь на канал та тисніть на дзвіночок.
#Protsenko #ІванПроценко #ДумайтеСамостійно 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: соцопросы,Языковой вопрос,законы,блоггер,блог,видео,видеоролики,Рада,опрос,закон,Верховная Рада,блоги,законопроект,голосования,голосование,Блогосфера,микроблоггинг,українська мова,блогер,блоггеры,голос,опросы,видеоблог,видеообращение,блог-платформа,закон о языках,Україна,мова,блогери,українці,російська мова,Верхована Рада,мовний закон Ківалова-Колєсніченка,державна мова,голосування,громадська рада,новое в блогах,Рідна мова,политики в блогах,українська ментальність,друга державна мова,мовний закон,мовний мітинг,мовний законопроект,блог личности,Українська освіта,видео блог,подсчет голосов,видео youtube
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.