ОБНАДІЙЛИВЕ ПРОРОЦТВО

21 березня 2019, 17:56
Власник сторінки
Чтобы выжить, научился делать все.
0
42

У середині березня над Оболонню з’явилася велика веселка.

Сьогодні спостерігав рідкісне явище У середині березня над Оболонню з’явилася велика веселка. Про що сповіщає нам ПРИРОДА?..

Дуже хочеться, щоб вибори Президента України пройшли спокійно, чесно без шулерства і зловживань. Щоб народ нарешті об’єднався і обрав на найвищу посаду не олігарха, баригу або їх підлабузника, а порядну професійну і патріотичну людину, яка уболіває за Україну і її багатостраждальний народ…

Є така людина. Людина, яка на прикладі всього життя демонструвала найкращі риси і ніколи не зрадила чесності. Це А.С. Гриценко, який твердо вірить, що чесних людей в Україні більше. Невже це не так? Невже ми всі брехуни, крадії та даємо і беремо хабарі?..  І тому таких само обираємо у Президенти?.. Ні і ще раз ні!.. Звісно, що зустрічаються серед нас таки. Але це ж не норма, а виключення, бо таких у нас обмаль. А якщо так, то всім нам чесним треба об’єднатися і обрати Президентом України такого ж чесного, як і ми – А.С. Гриценко.

Гадаю, що про це нам і пророчила веселка!..

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: президентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.