ПРО ІДОЛОПОКЛОНСТВО

21 березня 2019, 17:21
Власник сторінки
Чтобы выжить, научился делать все.
0
31

Бачу, що минають десятиріччя (зі смерті Сталіна пройшло вже 66 років), а в суспільстві, як і раніш, все теж диктаторство, все той же культ особистості, все та ж улесливість.

Людина я бувала, вже поважного віку. Пам’ятаю, коли вмер Йосиф Сталін, у школі були збори. Перед школярами виступали вчителі, розказували, який він був хорошій і плакали від великого лиха, втрати Генералісимуса, який переміг фашизм. Плакали не за 20 мільйонами загиблих чоловіків, синів, братів, на крові і кістках яких була досягнута перемога, не за 150 мільйонами радянських жителів, яки у холоді і голоді підтримували армію, щоб здобути цю перемогу… Плакали за одну єдину людину. Бо дуже були бідні, залякані, зашорені, заневолені…

Бачу, що минають десятиріччя (зі смерті Сталіна пройшло вже 66 років), а в суспільстві, як і раніш, все теж диктаторство, все той же культ особистості, все та ж улесливість.

Давайте уважно подивимось на метушіння і шарахання П.О. Порошенко у владній та політичній діяльності, на тлі якої він швидко розвиває свою бізнес-імперію вже більше 20-ти років. Ось його послужний список :

1998 рік – нардеп від СДПУ Медведчука.

2000 – створює особисту фракцією «Солідарність». Виходіть зі складу  СДПУ і з фракцією «Солідарність» вливається у склад Партії Регіонів. Він фінансує Партію Регіонів і становіться її співголовою.

2001, грудень - кидає «регіоналів» і приєднується зі своєю «Солідарністю» до виборчого блоку «Наша Україна».

2002 – за списками «Нашої України» знов у Верховній Раді. Сумісно з депутатством творець Партії Регіонів з 2000 по 2004 роки обіймає посаду замісника голови Ради Національного Банку України.

2005 – голова РНБО України. У вересні 2005 року тодішній держсекретар Олександр Зінченко звинуватив оточення президента Ющенко в корупції.  В пресі був великий скандал. Петро Олексійович мусив піти з посади. Однак справа була закрита Печерським районним судом Києва і скандал затих.

2006 – бувалій голова РНБО у другий раз становиться нардепом від партії «Наша Україна».

2009, жовтень – Міністр закордонних справ України. Працював до березня 2010 року і був звільнений з посади президентом .

2012, березень – Янукович призначає бізнесмена Порошенко, власника корпорації «Рошен» міністром економіки в уряді .

2012, грудень – Порошенко обирається депутатом Верховної Ради по одномандатному округу в Вінницької області як самовисуванець.

2014-2019 – Порошенко – Президент України.

Президент України, статки якого і його оточення збільшуються, як на дріжджах, а країна стає найбіднішою у Європі. (Порошенко має 542 мільйони доларів (дані " 123,6 млн. грн. прибутку.

Президент, оточення якого є центром корупції, яка метастазами оплутала все суспільство і вже десятиріччями виснажує Україну.

Президент Порошенко, який волонтерські і солдатські звитяги, здобути на війні з РФ, приписує собі. Натомість не несе відповідальності як головнокомандувач за військові втрати ні у котлах, ні у пожежах військових арсеналів, ні у мародерстві в армії.

Президент Порошенко, який досі пов’язаній бізнесовою діяльністю з РФ і офшорами.

Президент, який не виконав 80% покладених на себе зобов’язань перед суспільством.

Президент Порошенко з порушеною психікою, який уявляє себе Богом з золотим німбом на голові, і малює себе таким на стінах власної церкви.

І ми хочемо такого президента ще на 5 років?..

Що ж, давайте оберемо Президентом України знов Порошенко, або Тимошенко чи Зеленського… 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: президентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.