Запрошую до конкурсу та на власний кастинг у коханки

20 березня 2019, 22:39
Власник сторінки
коуч, вдохновитель, аналитик
0
41
Запрошую до конкурсу та на власний кастинг у коханки
Случайно заснул в процессе

Феєричний Я Олексій Біловол та Суперфінал конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2019» відбудеться 14 червня 2019 року

Запрошую! Я Олексій Біловол — Креативний продюсер проекту, со-продюсер OLEROM FORUM ONE 2018, коуч, ведучий трансформаційних трейнингів. До речі, зараз шукаю дівчину і не лише для сексу. Так що приходьте на конкурс, ціпоньки.
Феєричний Суперфінал конкурсу «КРАСА КРАЇНИ 2019» відбудеться 14 червня 2019 року в Києві на сцені Київського Національного академічного театру оперети за участю зірок шоу бізнесу та представників усієї культурної еліти країни.
Вперше в Україні саме український народ шляхом відкритого онлайн голосування вибере ту СВОЮ ПЕРШУ НАРОДНУ НАЦІОНАЛЬНУ КОРОЛЕВУ КРАСИ, яка представить УКРАЇНУ на найпрестижнішому світовому конкурсі краси «Mrs Globe 2019» («Місіс Земна куля 2019»), який пройде в китайському місці Шеньжень в грудні 2019 року. За титул НАЙКРАСИВІШОЇ ЖІНКИ ПЛАНЕТИ змагатимуться учасниці з більш, ніж 75 країн світу! Це найграндіозніша подія у світі фешн та шоу бізнесу, за якою спостерігають мільйони людей!

А я сподіваюсь знайти ту, хто позбавить мене сперматоксікозу назавжди)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.