Ось таке воно, справжнє лице нашої центральної олігархічної влади ...

21 грудня 2018, 20:51
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
220
Ось таке воно, справжнє лице нашої центральної олігархічної влади ...
Цим фото все сказано без слів ...

Але раптом рішенням міжвідомчої комісії при Міністерстві молоді і спорту України у Тернополя забрали заплановані 35 мільйонів гривень, які вже навіть знаходились на казначейських рахунках та були ...

В 2018 року Тернопіль, як обласний центр, у чесній боротьбі з іншими обл. центрами, виборов право на зведення мультиспортивного комплексу із трибунами на 2500-3000 глядачів та паркінгом для автомобілів.
Палац спорту за проектом мав вміщати зaли для ігрових видів спорту, зокрема, волейболу, футзaлу, бaскетболу, гaндболу, тенісу, бадмінтону. У приміщення палацу спорту планували перенести дитячо-юнацьку спортивну школу греко-римської боротьби, яка наразі знаходиться у приміщенні Тернопільського замку. Загальна вартість робіт становила близько 100 млн. грн. 
У цьому, 2018 році Тернопіль повинен був отримати субвенцію з державного бюджету в розмірі 27, а згодом ця цифра збільшилася до 35 млн. грн, а ще 13 млн. грн. на будівництво палацу спорту планувалось виділити з міського бюджету.
Але раптом рішенням міжвідомчої комісії при Міністерстві молоді і спорту України у Тернополя забрали заплановані 35 мільйонів гривень, які вже навіть знаходились на казначейських рахунках та були передбачені на будівництво Палацу спорту саме в Тернополі ...
Чому і хто так зробив ? запитали тернополяни, які чекали на Палац спорту.
Головна причина такого "кроку" столичних чиновників, то через дії та висловлювання керівника Тернопільської міської ради, через те, що в одній із своїх заяв міський голова Тернополя Сергій Надал сказав, що в Україні в цілому, і в Тернополі зокрема,  склалася критична ситуація з фінансуванням Української освіти, через що освітня галузь перебуває на межі виживання. Міський голова повідомив, що у Тернополі працівникам загальноосвітніх шкіл для виплати заробітної плати не вистачає 35 млн. грн. і це провина саме центральних органів влади, які не передають на місця освітні субвенції своєчасно та у повному обсязі.
В свою чергу глава уряду Володимир Гройсман просто помстився меру Тернополя, який є представником ВО Свобода та займає перші місця в Україні серед голів обласних центрів за показниками ефективности роботи. І зробив так Гройсман, що Тернопіль змушений був повернути до державного бюджету 35 млн. грн., які вже надійшли на казначейські рахунки для будівництва мультиспортивного багатофункціонального комплексу “Палац спорту” на території колишнього стадіону “Текстильник”, що на проспекті Злуки, 3а, в обласному центрі.
Ось таке воно, справжнє лице нашої центральної влади олігархів.
До речі, і представник Порошенка в нашій області - голова обл.держ.адміністрації С.Барна теж не далеко пішов від Гройсмана, і при будь-якій нагоді намагається зменшити фінансування бюджету міста Тернополя, коли розподіляє освітні та медичні субвенції по області, щедро фінансуючі свій рідний Чортківський район та обділяючи Тернопіль.
На сесії обласної ради, яка відбулась 20 грудня, перерозподіл субвенцій був знову на користь  "рідного" району Барни, а Тернопіль знову не отримує необхідного ... 

На фото : ми з мером Тернополя Сергієм Надалом під час Революції Гідности блокуємо будівлю обласної ради, в якій тоді ховався ригоанальний Хоптян, який теж не виділяв гроші Тернополю ... 

            
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ВО Свобода,Порошенко,Тернопіль,Гройсман,Надал
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.