Депутат, де ти був?

30 листопада 2018, 16:32
Власник сторінки
політконсультантка
0
182

Гуманність знову стала жертвою примітивного популізму. Нардепи знову провалили багатостраждальний законопроект №6598 про захист тварин

Гуманність знову стала жертвою примітивного популізму. Нардепи знову провалили багатостраждальний законопроект №6598 про захист тварин

Вже вдруге Верховна зРада зводить нанівець громадянську кампанію за гуманні соціальні практики у нашій країні. Не допомогли систематичні пікети, флешмоби, звернення, слухання, «круглі столи»… Багатостраждальний законопроект 6598, попри пильну увагу громадськості, нардепи просто провалили, а він міг припинити нинішню масову евтаназію для регулювання чисельності безпритульних тварин, заборонити новітнє «варварство» сучасності – утримання диких тварин у ресторанах і генделиках, зупинити ганебне жебракування і фотопослуги з тваринами, поставити запобіжник шкуродерням і притравочним станціям і в цілому наблизити Україну до світу цивілізованих держав.

Але «народні слуги» просто «забили» і не прийшли. Бо такі поняття, як гуманність, захист довкілля, репутація країни, – просто відсутні у їхньому списку пріоритетів.

По фракціях: відсоток тих, хто проголосував ЗА:

ü БПП - 47% (65 з 135 голосів)

ü Народний фронт - 61% (50 з 81)

ü Радикальна партія - 14% (3 з 21)

ü Батьківщина - 5% (1 з 20)

ü Самопоміч - 56% (14 з 25)

ü Відродження 8% (2 з 24)

ü Позафракційні 21% (12 з 55)

ü Воля Народу 21% (4 з 21)

ü Опозиційний блок - 0% (0 з 43)

Наш законопроект став жертвою передвиборчого популізму: депутатські фракції відмовилися голосувати за будь-які законопроекти і вимагали знизити тарифи. Тому зоозахисному законопроекту 6598 банально не вистачило голосів.

Але наша боротьба триває. Законопроект 6598 буде перейменований та зареєстрований під новим номером – вже втретє!

Закликаю усіх небайдужих знову згуртуватись і таки відстояти «гуманні» права – тварин і власні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: депутати,тварини
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.