Не плачем, а мечем ! Не лише свічкою, а джавеліном !

24 листопада 2018, 16:55
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
53
Не плачем, а мечем ! Не лише свічкою, а джавеліном !
Цим фото все сказано без слів ...

Сьогодні нашим прокляттям через бездумність вибору 2010, 2014 року є так званий европейський лібералізм, який нічого, крім знищення, Українцям не принесе. І Українці до нього фатально прихильні.

Не у скорботі треба нам бути сьогодні - у День поминання замордованих голодом-геноцидом, - а в люті, в безжальній люті до наших ворогів.
Припиніть постити ту згрижену скульптурку жалю ...
"Не плачем, а мечем !" казав І. Боберський.
Не лише свічкою, а джавеліном ! 
Сьогодні слід славити Миколу Лемика, який 21 жовтня 1933 року з наказу Степана Бандери здійснив священне убивство в московському консуляті у Львові гебіста А. Майлова. Це був найдієвіший єдиний постріл в обороні мільйонів убитих москвою Українців через голод і єдиний спосіб достукатися до прогнилого світу, що жер тоді Українській хліб. 
"А Европа мовчала" - О. Олесь. І зараз Европі теж по барабану ... 
Тому що самим питомим виродкам в Україні байдуже. Саме тим, що тепер засідають у Раді і не проголосовують рішення про перейменування области Дніпропетровської на Січеславську. Саме ця доморощена гниль і далі культивує прізвища катів Українців у наших топонімах. І це робить партія Порошенка "бпп солідарність".. 
Саме теперішня владна гниль, колаборанти історичних московських голодоморців, на чолі з міносвіти вилучають зі шкільної програми базові твори про голодомор Уласа Самчука "Марія" і Василя Барки "Жовтий князь". 
Саме теперішня доморощена інтелектуальна гниль на европейські гранти зловмисно насаджує Українцям применшені цифри заголодоморених Українців, зводячи їх із 10 до 3 млн.
Я запитую тебе - "ізбіратєль, доки ти будеш на виборчих дільницях своїм голосом убивати Українців ? ..."
Перший автор про голодомор Улас Самчук діягностував причину голодомору на чорноземах України - "Голодомор це розплата за гріх фатальної прихильности Українців до більшовицького ладу." Саме про це кричить образ сина Марії Максима. Благо, що цього сина вбиває власний батько ...
Сьогодні нашим прокляттям через бездумність вибору 2010, 2014 року є так званий европейський лібералізм, який нічого, крім знищення, Українцям не принесе. І Українці до нього фатально прихильні.
Отож. Аплодую Лемику та Бандері. Саме ця ідеологія Націоналістичної сили, меча, а не ниття, воскресить убитих голодомором Українців.
Ірина Фаріон.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Голодомор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.