Як «Центр протидії корупції» видає марення Шабуніна за перемогу в суді

14 листопада 2018, 12:24
Власник сторінки
Помічниця депутата
0
34
Як «Центр протидії корупції» видає марення Шабуніна за перемогу в суді

-

Боротьба з корупцією - важливий елемент суспільного життя. Вона має існувати в кожній державі. Особливо в Україні, враховуючи жахливі наслідки, спричинені корупцією.


Але на цьому тлі за останні роки, наче гриби після дощу, виросли псевдоантикорупціонери, діяльність яких полягає у псевдоборотьбі. Золоті унітази, труселя, герої з мультиплікацій, рекрутовані, щоб відпрацювати завдання імітації боротьби з корупцією. Яка мета імітації? Залишити все так, як є. Правда, таваріщ Льовочкін, куратор псевдоантикорупціонерів?

 Ось і вчора, «Центр протидії корупції» повідомив на свої сторінці в Фейсбук про те, що ніби то суд відмовив Першому заступнику Голови Служби безпеки України Павлу Демчині у визнанні недостовірною чергової фейкової інформації, яку розповсюджує про нього представник ЦПК Віталій Шабунін.

 При цьому, в дописі ЦПК, немає жодної згадки про те, що представник Віталія Шабуніна в суді  назвала всі висловлювання свого клієнта щодо Першого заступника Голови Служби безпеки України Павла Демчини власними оціночними судженнями самого Шабуніна (прирівняними до сновидінь, марень і т.п.). І суд визнав інформацію, яку надавав Шабунін «оціночними судженнями», тобто, кажучи простою мовою, сновидіннями і мареннями Віталія Шабуніна, які не можуть бути об’єктом доведення.


Тільки от українському суспільству ці сновидіння і марення подаються як доконані факти. А авторитетні видання з цих сновидінь і марень роблять ефектні заголовки для привернення уваги читацької аудиторії...

Чому ж так відбувається? Чому замість реальної боротьби з корупцією нам підсовують фальшивку? Бурхлива діяльність, що має в результаті навіть не гучний пшик? Освоюються немалі бюджети. І при цьому реальні корупційні схеми працюють, аж гудуть. Правда, таваріщ Ситник, екс-прокурор з брудним минулим і заплямованим російськими зв’язками теперішнім?

 Видаючи сновидіння Шабуніна за правду, псевдоантикорупціонери вперто  не відповідають на питання, чому вони не помічають злочинів Ситника? Він в шапці-невидимці? Чи це все ж існує змова борців з корупцією і псевдоантикорупціонерів з метою імітації власної бурхливої боротьби та очорнення структур, які цю боротьбу ведуть не на словах, а на ділі???


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: суд,корупція в Україні,Виталий Шабунин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.