Ситник сплатив мито від продажу земельної ділянки до бюджету РФ

30 жовтня 2018, 15:42
Власник сторінки
Помічниця депутата
0
101
Ситник сплатив мито від продажу земельної ділянки до бюджету РФ
Позичено з Cenzor.net

Як дружина Артема Ситника з його згоди земельну ділянку у Криму продавала

Що можна одним громадянам, то не можна іншим. Особливо це стосується визнання Криму окупованою Російською Федерацією територією.  Ось і директор НАБУ Артем Ситник поспішає не визнавати Російську федерацію окупантом, а домовляється з нею дбаючи про власні майнові інтереси, використовуючи при цьому власну дружину.

В 2015 році Ганна Ситник, дружина Артема Ситника, дала оголошення на сайті про продаж земельної ділянки площею 0,0416 га, розташованої за адресою: м. Севастополь, Нахімовський район, садівниче товариство «Міраж», №Б-35. Цю ділянку Ганна Ситник придбала 12 серпня 2013 року за 94 300 грн (договір купівлі-продажу №1-525, зареєстрований 5-ю Севастопольською державною нотаріальною конторою).

 

 

28 лютого 2015 року пані Ситник дає доручення на право відчуження майна громадянці РФ Небивайловій О.А.  (паспорт 4614469910, виданий Федеральною міграційною службою 7 травня 2014 року). Того ж дня Артем Ситник, який, якщо вірити офіційному сайту НАБУ, ще в січні 2015 року, в зв’язку з відсутністю істотних позитивних зрушень у сфері боротьби з корупцією прийняв рішення взяти участь в конкурсі на зайняття посади Директора антикорупційного бюро України, дав своїй дружині згоду на відчуження зазначеної ділянки. 

1 серпня 2017 року реєстраційними органами окупаційної влади РФ  в м. Севастополь зареєстровано право власності Ситник Ганни Миколаївни на земельну ділянку площею 0,0416 га, розташовану за адресою: м. Севастополь, Нахімовський район, садівниче товариство «Міраж», №Б-35. Того ж дня Небивайлова О.А., діючи від імені Ситник Г.М., на тимчасово окупованій території міста Севастополь здійснює продаж цієї ділянки громадянину РФ Пилову А.В.  (паспорт 4514662140, виданий Федеральною міграційною службою 19 квітня 2014 року) за 900 000 російських рублів (~$ 14 984,2 за курсом Центробанку РФ станом на 01.08.2017), з яких 6 600 російських рублів сплачено до російського бюджету у вигляді мита. Завіряє договір купівлі-продажу севастопольський нотаріус Руденко Е.О.

 



 

          Відповідно до п.4 ст. 11 Закону України “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України”, набуття та припинення права власності на нерухоме майно, яке знаходиться на тимчасово окупованій території, здійснюється відповідно до законодавства України за межами тимчасово окупованої території, тобто набуття громадянкою України Ганною Ситник права власності на земельну ділянку на окупованій території і за російським законодавством є прямим порушенням цієї норми.

В декларації директора НАБУ Артема Ситника за 2017 рік не відображено відчуження земельної ділянки його дружиною, що може свідчити про наявність в його діях злочину, передбаченого ст.366-1 КК України, тобто декларування недостовірної інформації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,корупція,Крим,Ситник,окупація,НАБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.