Павло Демчина подав до суду на Артема Ситника

08 жовтня 2018, 17:39
Власник сторінки
Помічниця депутата
0
1362
Павло Демчина подав до суду на Артема Ситника
фотографія запозичена з сайту "Слово і Діло"

Перший заступник Голови СБУ Павло Демчина подав до суду на Директора НАБУ Артема Ситника

Перший заступник Голови Служби безпеки України Павло Демчина на Директора НАБУ Артема Ситника. Приводом стало те, що останній збрехав на засіданні Комітету Верховна Рада України з протидії та запобігання корупції 3 жовтня 2018 року. Найближчим часом з`явиться безліч коментарів про те, що «смотрящий» за СБУ від Порошенка чи Кононенка через суд хоче захистити себе від «атаки» НАБУ. Але питання не в цьому. Чому Демчина подав до суду – не питання. А от чому Артем Ситник не подав до суду 14 вересня 2018 року або в найближчі дні після прес-конференції Павла Демчини, на якій Перший заступник Голови СБ України, зі слів самого Директора НАБУ, озвучив інформацію, яка є «викривленою, не відповідає дійсності та є такою, що спрямована на дискредитацію НАБУ як правоохоронного органу в суспільстві та створення перешкод в його діяльності» - незрозуміло.

Висновок напрошується лише один. Перший заступник Голови СБУ навів факти, які зможе спокійно довести в суді. А от Артем Ситник, який свого часу міг захищати власні інтереси в Окружному адмінсуді міста Києва, використовуючи юриста НАБУ як приватного адвоката, знав про те, що Демчина каже правду і, вочевидь, володіє певною доказовою базою, не наважився піти до суду, боячись можливої відповідальності.

Також слід наголосити на тому, що на той момент, коли Артем Ситник вирішив звинуватити Демчину в організації акцій проти себе, Всеукраїнська громадська організація «Чесне слово» та її Голова Володимир Омельчук вже публічно підтвердили проведення ними публічних акцій з критикою пана Ситника. І Ситник просто не міг про це не знати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,комітет по боротьбі з корупцією,Ситник,НАБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.