День Подяки в Києві. Як це було. Фото/відеорепортаж

23 вересня 2018, 22:22
Власник сторінки
0
244
День Подяки в Києві. Як це було. Фото/відеорепортаж

Запрошую всіх прогулятись Хрещатиком та подивитись на свято Дня Подяки, немов ви самі там були.

Нещадовно в Україні започатковано святкування Дня Подяки. Це свято з тривалою історією, що відзначається в переважній більшості країн світу. Головна його мета – подякувати Богу за врожай та плідну працю, за свої особисті досягнення та надбання, а також за злагоду і все добре, що мала упродовж року уся нація. Традиція таких святкувань вже понад століття притаманна протестантському середовищу України. Відзначається в США у листопаді, а в Канаді — у жовтні, в Україні – здебільше у вересні. А 17 вересня 2017 року Свято подяки вперше святкувалося у форматі Всеукраїнського. 23 вересня 2018 року День Подяки святкували в Україні вдруге. В цьому блозі побачите як відзначали цей день в Києві на Хрещатику. Буде фото та відео з місця події. Було багато різноманітних ігор та кокурсів для дітей та дорослих. Далі самі фото та відео.





















Далі буде відео з нарізаними сюжетами та відео з прямою трансляцією, яка велась там. 



Діліться цим матеріалом зі своїми друзями та знайомими, а свої враження від побаченого пишіть в коментарях під цим блогом та відео на ютуб.
#Protsenko #ІванПроценко #ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: концерт,блоггер,блог,конкурс,блоги,Блогосфера,День благодарения,протестант,блогер,блоггеры,протестантизм,видеоблог,Київ,блог-платформа,свято,діти,протестанти,змагання,наші діти,Хрещатик,розваги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.