Обережно - фейк! Стаття - заява.

18 вересня 2018, 13:24
Власник сторінки
Communication group
0
239

Сьогодні інтернет-хакери зламали мій ФБ – акаунт та електронну адресу. На ФБ розмістили фейкові пости від мого імені. Додали якісь скрін-шоти.


Зміст фейків в тому, буцім я співпрацюю з Адміністрацією президента щодо підтримки голови Федерації футболу Андрія Павелка.

Павелка я дійсно підтримую. За його патріотичну позицію (“Слава Україні” та ін.). Вважаю його фаховим спеціалістом. Саме за його ініціативи вже будуються близько 300 футбольних полів з штучною травою, а в майбутньому буде встановлюватись система VAR (відео помічник рефері) на українських стадіонах. Щоб підтримувати Павелка мені не потрібна співпраця з АП чи іншими структурами.

В той же час я критикую Г.Суркіса за те, що розгорнув кампанію проти Павелка з метою повернути вплив на ФФУ. Критикую передусім за зрадницьку проросійську позицію. За інформацією англійського журналіста Тіма Вайта Г.Суркіс мав зустріч з Путіним.

І ось отримав “привіт” у вигляді зламу аканту. Хоча це не перший такий “привіт”. Нещодавно отримував дзвінки на телефон з погрозами. Тепер я цього так не залишу. Звертатимусь до правоохоронців.

Прошу моїх читачів на ФБ не звертати увагу на фейки. Сподіваюсь, що поверну собі доступ до аканту, в іншому разі створю новий.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.