Росія. Україна. Вибори. Корисні ідіоти. ЗМІ

05 вересня 2018, 09:32
Власник сторінки
0
1282

Сплюндрували все: освіта, наука, технології. Залишилась армія. Це та перепона, через яку путін ще не в Україні.

Напевне сам заголовок матеріалу вже відповідає на питання – про що хоче сказати автор.

Проте, хочу розширити думки вголос. Для огляду ями, в яку ми падаємо.

Все почалось з роздумів про православну автокефалію, автономію, Томос. Іде боротьба за приходи. Напруження дійшло вже й до Константинополя. А я собі й думаю: в чому проблема, де правда? Потім розумію, що правда на поверхні. Якби люди не ходили на поклони до Московського патріархату, то непотрібен був би і Томос. Сам по собі патріархат – це табличка на вході. Вона нікому не потрібна, якщо її немає кому читати.

Теж саме з “п’ятою колоною”, корисними ідіотами, “проросійськими ЗМІ” та іншими пухирями гібридної російської війни проти України. Корисні ідіоти – це лише джерело поширення інформації ворогом. Це – частина російської гібридної технології., яка каже, що для кожної конкретної цільової аудиторії (отримувачів інформації) треба знайти канали або джерела передачі інформації (телебачення, радіо, інтернет, сусідка на лавочці коло будинку, директор підприємства тощо). А потім вже формувати джерела походження самої інформації. Це ті, хто через канали буде вішати вам на вуха саму цю інформацію. При чому джерело інформації може усвідомлювати, що робить (“п’ята колона”, проплачені ЗМІ), або не усвідомлювати (“корисний ідіот”), що він є інформаційною зброєю в руках ворожої нації.

В нашій ситуації всі ці інформаційні гармати не мають жодного значення, якщо немає цілі, якщо їх ніхто не слухає, або відноситься критично до їх інформації, порівнює побачене і почуте через телевізор з об’єктивною реальністю. Щось схоже з російською пропагандою відбулось в АТО. Якщо український солдат сидить в окопі і на свої очі бачить, як сєпари гатять по ньому з гармат, то ніяке росТВ не запевнить, що це він сам по собі стріляє.

Розумієте паралелі?

Тепер інший бік медалі. Проросійські ЗМІ, корисні ідіоти… Вони не взялись з темряви, не прилетіли з космоса. Це люди. Це українці, діти і внуки українців. Їхні діди і сьогодні порпаються в городах заради мішка бараболі, а батьки працюють на заводах і в шахтах. Заради якої вищої мети українські журналісти і псевдоексперти гноблять рідну країну, зазивають путіна з танками прийти і помогти. Невже думають, що російські танки поможуть зорати дідових двадцять соток? А російська вибухівка насипе вугілля в тачку?

Сплюндрували все: освіта, наука, технології. Залишилась армія. Це та перепона, через яку путін ще не в Україні. То ж ввімкніть телевізор під’єднайте Інтернет. Подивіться і послухайте. Це для вас, шановна цільова аудиторія, “експерт” Бутусов на Цензор.НЕТ системно заливає брудом керівників Збройних Сил України, це на ваші вуха добровольці-депутати Семенченки вішають макарони, що армії не було тоді і немає зараз. Це проплачені ЗМІ обрізають хроніку подій таким чином, щоб посіяти у вашому розумі страх та неміч перед східним сусідом.

Відкрийте очі. Ваші сини гинуть на передовій в ім’я України, а не заради того щоб ви і надалі вірили бридким російським лизоблюдам!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.