Перевага ЗС України над російськими найманцями

13 серпня 2018, 19:43
Власник сторінки
0
127
Перевага ЗС України над російськими найманцями

Перевага ЗС України над російськими найманцями

Для України 2014 рік видався багатим на криваві події, які вплинули не тільки на нашу державу, але і на міжнародні відносини. У квітні 2014 року почалося приховане вторгнення ЗС Російської Федерації. В цей кривавий рік Україна втратила багато захисників та мирних жителів від рук російських загарбників.

Хотілося б пригадати, бої під Іловайськом, які стали одними з переломних моментів війни на сході України. В цьому нерівному протистоянні Збройні сили України втратили ініціативу на Донбасі та перейшли від атаки до оборони. Внаслідок бойових дій противник зазнав значних втрата, для російських найманців цей місяць війни став найважчим. В той місяць, за неофіційними підрахунками, 400 російських бійців загинули, понад 100 чоловік поранено, десятки зникли безвісти. Багато сотень потрапили в полон. З того часу кількість постраждалих від війни, росіян стали вимірюватися десятками тисяч чоловік.

За чотири роки необґрунтованої війни з російсько-окупаційними військами в складі АТО, а нині операції Об'єднаних сил, наші військовослужбовці пройшли службу в кількості декількох тисяч чоловіків та жінок, більшість продемонстрували приклад мужності та самопожертвування. На великий жаль, в цій не об’явленій війні багато наших побратимів загинуло, отримали поранення, вважаються такими, що зниклими безвісти. Але, одне радує, що кількість загиблих російських найманців та інших терористичних угрупувань «ДНР» та «ЛНР» в сотні разів більше.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ситуация на востоке Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.